Tel: +387 36 651 407 ~ Fax: +387 36 651 407 ~ Email: info@dugatours.com

DugaTours, MEĐUGORJE

dugabus

RENT-A-CAR


 Nudimo Vam kratkoročan ili dugoročan najam osobnih ili kombi vozila. Prema željama, vozilo možemo dovesti na dogovorenu lokaciju. Vozni park obnavaljmo svake godine, tako da posjedujemo najnovije modele vozila Mercedes, Renault, VW, Audi. Ujedno brinemo da je vozilo tehnički ispravno sa visokim standardima udobnosti.
Rezerviraj...

Agencija DugaTours je jedna od starijih putničkih agencija u Međugorju koja se bavi prijevozom I smještajem putnika.
S dugogodišnjim iskustvom u toj djelatnosti veliki broj hodočasnika i inozemnih puničkih agencija ukazalo nam je puno povjerenje. Agencija DugaTours vam nudi siguran i udoban prijevoz iz zračnih luka Splita, Dubrovnika, Sarajeva i Mostara do Međugorja. U Međugorju vam možemo pruziti udoban smještaj u privatnim pansionima koji se nalaze u neposrednoj blizini crkve. Također vam nudimo i organizaciju izleta u neke znamenitije hercegovacke krajeve te izlete u veće gradove Jadranskog primorja (Dubrovnik, Split, Neum itd.) ili spram vašoj želji smještaj na najljepše otoke (Hvar, Brač, Korčula).

Za potrebe mnogih hodočasnika pružamo vam i usluge iskusnih vodiča koji će se sve vrijeme brinuti za vas i organizirati vam susrete sa vidiocima kao i sa fra Jozom Zovkom i posjete značjnijih mjesta u Međugorju.

Naša agencija Vam također nudi i kvalitetnu uslugu organizacije zrakoplovnog prijevoza na sva odredišta u Hrvatskoj i inozemstvu na letovima mnogih uglednih zrakoplovnih tvrtki.

Mislimo da je ovo dovoljan razlog da potražite našu agenciju kada dodete u Međugorje. Nalazimo se 100 metara od crkve (na samom kružnom toku).

Bit ce nam čast i zadovoljstvo da Vaš boravak u Međugorju pretvorimo u nezaboravno iskustvo i da vam pružimo pomoć da se osjećate sigurno i lijepo.

HVALA VAM NA POVJERENJU.

Međugorje

Međugorje je smješteno između dva brda na nadmorskoj visini od 200 m i ima blagu mediteransku klimu. Župa Međugorje osnovana je 1892 godine, kada je za zaštitnika župe izabran Sv. Jakov.

Prema svjedočanstvu šest mladih župljana Gospa se svakodnevno ukazuje od 24.06.1981. godine i svakog 25. u mjesecu šalje poruku mira u svijet. Uski i strmi put, koji su prešli milijuni hodočasnika do sada, može se vidjeti i iz udaljenosti, vodi od kuća do brda ukazanja – mjesta ukazanja na brdu Crnica.

Hodočasnici mole Put Križa na Križevcu penjući se gotovo nemogućim putem. Veliki broj ljudi tvrdi da su vidjeli razne svjetlosne i ostale znakove na ovom brdu.

Putnička Agencija DugaTours

Kružni tok za Međugorje bb
88266 Međugorje
Bosna i Hercegovina

Tel:+387 36 651 407
Fax:+387 36 651 407
Mob:+387 63) 322 834

Mail:info@dugatours.com