Tel: +387 36 651 407 ~ Fax: +387 36 651 407 ~ Email: info@dugatours.com

DugaTours, MEĐUGORJE

Kratkoročni i dugoročni najam vozila

Najam osobnih ili kombi vozila ~ Rezervacija vozila ~ Pomoć na cesti ~ Dostava vozila uz posebne želje

Pošaljite upit za vozilo

 1. Ime i Prezime(*)
  Unesite vaše ime
 2. E-mail:(*)
  Pogrešna e-mail adresa
 3. Telefon:
  Invalid Input
 4. Vrsta vozila(*)
  Odaberite vozilo
 5. Početak najma:(*)
  Invalid Input
 6. Završetak najma:(*)
  Invalid Input
 7. Napomena:
  Invalid Input
 8.   

Kratkoročni i dugoročni najam vozila (osobnih ili kombi vozila)

Nudimo Vam kratkoročan ili dugoročan najam osobnih ili kombi vozila. Prema željama, vozilo možemo dovesti na dogovorenu lokaciju. Vozni park obnavaljmo svake godine, tako da posjedujemo najnovije modele vozila Mercedes, Renault, VW, Audi. Ujedno brinemo da je vozilo tehnički ispravno sa visokim standardima udobnosti.


Rezervacija vozila

DUGA rent-a-car nudi mogućnost rezervacije vozila kako doma tako i iz inostranstva. Već u prvom susretu, kontaktu, stranka dobije sve potrebne informacije o vozilima, cijenama, načinu plaćanja, potrebnim dokumentima i sl. Cijena koju stranka dobije kod nas je bez dodatnih sakrivenih torškova (kod nas se posebno ne naplaćuje pranje, tankovanje vozila) i što je najvažnije - stranku izabrano vozilo ZASIGURNO čeka.
Za rezervacije pozovite na telefonski broj
+38736651407
+38763322834
ili se nam se obratite preko e-maila
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pomoć na cesti

U vrijeme najma za ugodnu i mirnu vožnju Vam omogućujemo savjetovanje i pomoć u primjeru nekih problema, odnosno kvara vozila. Ako je potrebno, u mogućnosti smo zamijeniti vozilo kako bi sigurno i na vrijeme stigli do cilja. U svakom momentu se možete obratiti jer sa nama ćete imati osjećaj da uvijek netko brine za Vas.

Dostava vozila uz posebne želje

Na Vašu želju vozilo besplatno dostavljamo/preuzimamo do hotela, aerodroma ili bilo koju drugu lokaciju. Potrebno nam je samo javiti točnu adresu, datum i period najma. Isprobajte i uvjerit ćete se u potpunu uslugu!

Međugorje

Međugorje je smješteno između dva brda na nadmorskoj visini od 200 m i ima blagu mediteransku klimu. Župa Međugorje osnovana je 1892 godine, kada je za zaštitnika župe izabran Sv. Jakov.

Prema svjedočanstvu šest mladih župljana Gospa se svakodnevno ukazuje od 24.06.1981. godine i svakog 25. u mjesecu šalje poruku mira u svijet. Uski i strmi put, koji su prešli milijuni hodočasnika do sada, može se vidjeti i iz udaljenosti, vodi od kuća do brda ukazanja – mjesta ukazanja na brdu Crnica.

Hodočasnici mole Put Križa na Križevcu penjući se gotovo nemogućim putem. Veliki broj ljudi tvrdi da su vidjeli razne svjetlosne i ostale znakove na ovom brdu.

Putnička Agencija DugaTours

Kružni tok za Međugorje bb
88266 Međugorje
Bosna i Hercegovina

Tel:+387 36 651 407
Fax:+387 36 651 407
Mob:+387 63) 322 834

Mail:info@dugatours.com